top of page
Timi es Roland

Timi & Roland
Las Vegas, 2014. október

Véleményünk a szolgáltatásunkról

 

 

Először azt gondoltuk, hogy a Las vegasi esküvő lebonyolítása ugyanolyan könnyen megy, mint a filmekben. Megvettük a repülőjegyet, befoglaltuk a szállást, ám ekkor jött a hideg zuhany. Kiderült, hogy a neten talált esküvőszervezők csak akkor tudnak nekünk segíteni, ha még nincs szállásunk.

 

Én személy szerint egyre jobban kétségbe estem, számtalan irodát felhívtunk, volt olyan amelyiknek a kalkulációját, még ma sem kaptam meg...

 

Végül rátaláltunk Juditra, nagy megkönnyebbülésemre. :) Az e-mailem elküldése napján már Viberen meg is beszéltük a részleteket. Igazából ez volt az első pont, hogy tudtam, hogy megnyugodhatok. Mindenről tájékoztatott minket, a szállások minőségéről is. Az általunk választott hotelről, még saját maga által készített fotót is küldött. :) Számomra ezek a dolgok nagyon meggyőzőek voltak.

 

Egy extra kéréssel is fordultam hozzá, mert szerettem volna, ha a vőlegényem tényleg csak az oltárnál lát meg először. Ezen persze túl sokat is aggódtam, folyton írogattam Juditnak, hogy de biztos lesz hely, ahol átöltözhetek? Biztos segít befűzni a ruhám? Minden rendben lesz?! :)

 

Aztán már New Yorkból elkezdtem vele SMS-ezni és lefixáltuk, hogy másnap hánykor találkozzunk. Ebben is teljesen rugalmas volt, mert mi eléggé megviselten érkeztünk meg. De neki ez sem jelentett gondot. Aláírtuk a papírokat, kifaggattuk, hogy szerinte hová érdemes menni és miket ne hagyjunk ki semmiképpen, ha már ilyen kevés időnk van Vegasban.

 

Imádtuk a hullámvasutat, de aki azt mondja, hogy Vegasra elég 5 nap, az téved! Szóval még kénytelenek leszünk visszamenni. :)

Ez esküvő pont olyan volt, ahogy elképzeltük. Nem tudnék mondani olyat, ami hiányzott volna, vagy nem tetszett. Életünk legcsodásabb élménye volt, amihez nagyban hozzájárult az, hogy tényleg ott volt Judit, és az esküvő után is bármikor felhívhattuk. Ez nagy biztonság érzetet adott nekünk.

 

Örülök, hogy őt választottuk. Egy dologban nem hallgattunk rá; kihagytuk a fotózást. Azt mondta bánni fogjuk, ha nem kérjük a fotós szolgáltatást. Így is lett. :)

 

 A Grand Canyon túra pedig tényleg csak hab volt a tortán.

 

 Köszönjük szépen!!!

 

Albert Tímea és Torma Roland

Budapest 

bottom of page