top of page
Miért Vegas?
Eskuvo Las Vegasban

MIÉRT ÉPPEN VEGAS?

Eskuvo Las Vegasban
Eskuvo Las Vegasban

Attól a pillanattól kezdve, hogy a pár kitűzi az esküvő napját, felmerül a kérdés: hol tartsuk az esküvőt, és hová menjünk nászúra?

 

Az elmúlt 4-5 év erőteljes emelkedést mutat a párok külföldi esküvő mellett való döntésében. Miért?

 

A döntést számos tényező befolyásolhatja, de a legjobb megközelítés mindig a párok eddigi beszámolóiból szűrhető le, ami statisztikai szempontból is lényeges.

 

A legutóbbi 21 párból mind a 21 azt nyilatkozta, hogy hosszas fontolgatás és különféle számítások után egyértelművé vált számukra, hogy minden szempontból a legjobb megoldás a külföldi esküvő, azon belül is Las Vegas. Még azok a párok is akik 15 év után kívánták megújítani házasságukat Vegas mellet döntöttek.

 

A magyarázat valójában egyszerű és ésszerű: buli, kaland, újdonság, különlegesség, praktikusan egybekötött esküvő és nászút.

 

Talán nem tekinthető önzőségnek a részükről az sem, hogy az évekig esküvőre gyűjtögetett pénzüket közös életük kezdetének legfontosabb pillanatainak eljövetelekor majdnem teljes egészében saját magukra fordítják. A döntés meghozatala után sok esetben a család és a barátok egy része kicsit morcosan néz rájuk, ezért az ő igényeiket is kielégítve hazatérésük után a közvetlen családtagok és a barátok számára egy kis „After Party-t” rendeznek pár százezer forintos költségen, ahol beszámolnak élményeikről és kalandjaikról. Tapasztalatok szerint ez a legsértettebb hozzátartozókat és barátokat is „megszelidíti”.

 

Miért választja a jegyespár a Las vegasi desztinációt?

 

Las Vegas nemcsak a világ szórakoztató központja, hanem az esküvők városa is.  Nevada állam statisztikája szerint a Las Vegasban kötött házasságok száma meghaladja az évi 120,000-et, tehát a havi 10,000-et. Az esküvői helyszínek sokasága végtelen, a szolgáltatás minősége átlagon felüli, a helyi és környékbeli látványosságok a legkülönfélébbek és valóban lenyűgöző élményt nyújtanak, valamint az árak tényleg nem magasak.

 

Egy kicsit az áraknál maradva; egy vegasi, egy hetes magas színvonalú, nászúttal egybekötött esküvő költsége minden esetben alatta marad egy hazai, közepes színvonalú, közepes létszámú esküvő, - és csak az esküvő – költségének. És akkor még nem számoltuk a nászutat – ami megint egy tetemes kiadás. Hosszas megfontolások után ez döntő érvnek bizonyult egy vegasi, nászúttal egybekötött esküvő mellet - a párok eddigi beszámolói szerint.

 

A pár tehát valóban királyi párnak érzi magát ittléte alatt, és teljes mértékben tudatosul bennük, hogy ez csak róluk szól…

bottom of page