top of page
Szilvia es Ray

Szilvia & Ray

Las Vegas, 2012. szeptember

Véleményünk a szolgáltatásról

 

 

 

Az esküvőnk 2012. szeptember 8-án volt a World Market Centerben. Ezt a színhelyet az épület különlegesen kecses építészeti stílusa miatt választottuk. Az színhely akkor teljesen új volt, ezért a mi esküvőnk volt az első, amit ott bonyolítottak.

 

Anyut, mint esküvőszervezőt nem akartam igénybe venni a saját esküvőm szervezéséhez, mert azt szerettem volna, ha ő is mint vendég élvezi az ünneplést. Ezért a teljes szervezést magunkra vállaltuk.

 

Az esküvő napján már nagyon izgatottan vártuk, hogy elkezdődjön a ceremónia, de a dolgok elkezdtek rosszra fordulni. Sokáig nem találtuk a rendezvény szervezőt, és amikor végre előkerült, kiderült, hogy a szerződésünk nem vonatkozott az esküvő koordinálására, csak a helység bérletet vettük meg.

 

Hibáztunk.

 

Én, mint a menyasszony teljesen összeomlottam. Kevés sírdogálás után aztán lassan-lassan magamhoz tértem, és rájöttem, hogy minden rendben lesz, mert rádöbbentem, hogy anyukám Judit Haltom ott van, hogy segítsen. Ahogy megtudta mi a helyzet azonnal átvette az irányítást, mindenkit gyorsan a megfelelő helyre tett, és onnantól ő vezényelte le a rendezvényt. A vendégek közül senki sem vette észre, hogy probléma volt, minden gördülékenyen zajlott le.

 

Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, hogy anyukám ott volt; nélküle az esküvőm katasztrófa lett volna.

 

Sziilvia Miranda & Ray Miranda

 

(Az eset valóban megtörtént; nem valamilyen rosszul értelmezett "marketing" céllal kreáltuk...)

 

Judit Haltom

bottom of page