top of page
Ramona es Karoly

Ramóna & Károly
Las Vegas, 2013. augusztus

Véleményünk a szolgáltatásunkról

 

 

A mi sztorink valójában a megszokottól kicsit eltérő, ugyanis nem egy előre megtervezett interneten keresgélős történetről volt szó...

 

Épp egy Morton's által szervezett Amerikai körutazáson voltunk, aminek egyik állomása volt Las Vegas. Terv szerint 3 napunk volt Vegasra, amiből igazából csak 1 nap, ami szabad program lehetőséggel bírt. Az idegenvezetőnk útban Vegas felé említette, hogy ugye Vegas nem csak a kaszinók és a szórakozás városa, hanem a házasságkötések fellegvára is, ahol van is lehetőség összeházasodni.

 

Elég spontán jött az ötlet, hogy arra az 1 szabadnapunkra megpróbáljunk beszervezni egy esküvőt és elkezdtük kifaggatni ezzel kapcsolatban Balázst az idegenvezetőnket, aki mondta, hogy van itt egy magyar cég, aki ezzel foglalkozik, beszélnek is magyarul, ez volt Judit cége, a Worry Free Las Vegas Weddings. Eleinte még vacilláltunk, hogy ilyen rövid idő alatt összejöhet-e a dolog, de aztán eldöntöttük, hogy belevágunk és felvesszük a kapcsolatot Judittal, ami így utólag belegondolva nagyon jó döntés volt, mert nélküle nem lett volna esélyünk elintézni ennyi idő alatt mindent és ugye valakinek fotóznia is kellett, hogy legyenek jó képeink :). 

 

Felhívtuk Juditot telefonon és felvázoltuk a helyzetet, hogy elég zsúfolt programunk van, de szerencsére olyan rugalmas volt, hogy másnap délutánra leszervezett nekünk mindent, előtte átjött a hotelbe megbeszélni a részleteket. Nekünk sokat jelentett, hogy magyarul el tudtuk neki mondani, hogy csak egy napunk van leszervezni mindent és szükségünk lesz ruhára is, aztán ő egyből meg is nyugtatott, hogy régóta csinálja már van tapasztalata ebben és mindent elintéz. Így is volt! Elintéztük az engedélyeket, aztán jött is értünk a hotel elé a limuzin és mentünk a kápolnába, ahol egy felejthetetlen szertartásban volt részünk :).

 

Hazaérkezésünket követően is tartjuk Judittal a kapcsolatot a honosítási papirt is elpostázta nekünk, szóval mindenkinek csak ajánlani tudjuk, mert nagyon precíz, kedves nő, aki imádja a munkáját és ezért teljes odaadással, lelkiismeretesen csinálja. Bár eleinte féltünk belevágni az egészbe, mert túl spontán volt és időszűkös, de így utólag bevalljuk, hogy kellemesen csalódtunk Juditban, mindent elintézett, és így utólag örülünk, hogy megismerhettük és, annak, hogy része volt életünk egyik legszebb pillanatának! 

 

Legyen idős, fiatal, tervezett vagy spontán; Judit a legjobb ebben egész Las Vegasban úgyhogy mindenkinek nyugodt szívvel ajánljuk!

 

Makarész Ramóna & Molnár Károly

Budapest

bottom of page