top of page
Nora es Roland

Nóra & Roland
Las Vegas, 2013. június

Véleményünk a szolgáltatásunkról

 

 

Az interneten találtunk Judit weboldalára, aztán személyesen leveleztünk, telefonáltunk.

 

Alapvetően nem vagyunk bizalmatlan emberek, de azért külföldön óvatos az ember, főként, ha honfitársaink szerveznek valamit... Sajnos sok rémhír kering az interneten, melyeknek biztosan van valóságalapja, ahol turistákat csapnak be különféle rafinált trükkökkel. De a levelezés során, illetve a telefonos beszélgetésünkkor minden kétségünk eloszlott. A magyar nyelven folytatott korrekt, pontos levelezés, és a személyes telefonos beszélgetések segítettek legyőzni a bizalmatlanságot.

 

Szimpatikus volt a weboldal, és hogy teljes körű kiszolgálást kaptunk normális áron, ami az életre szóló élményhez képest teljesen arányos volt.

 

Vegas fantasztikus, szinte mesebeli hely. Jó volt magyarul beszélni valakivel, aki tényleg érti és tudja, mi fog történni a programok alatt. Az egész ceremónia a limuzinos utazástól kezdve, az utazás végéig professzionálisan, gördülékenyen volt megszervezve. Nem volt üresjárat, de túl sietős sem volt, volt idő „megélni” a pillanatot, az örömet, és egyéb érzelmeket! Szuper volt a Belaggio Hotel előtti találkozó, a helyszín varázslatos. Az útitársunk-segítőnk kedves volt és mindenben ügyesen megtalálta a legjobb megoldást. Nagyon örültünk a szép, tiszta, fehér színű limuzinnak, az udvarias, türelmes és pontos sofőrnek.

 

A ceremónia helyszínek is nagyon szépek voltak, érdekes volt az adminisztratív része is és hihetetlenül gyors.
A kápolna is nagyon különleges volt, azóta is őrizzük a házasságos (vőlegény-menyasszony feliratos) baseball sapkát! :)

 

Tehát minden remek volt, az indulástól- a ceremónián át-, a visszaérkezésig - nagyon jól éreztük magunkat. Aki teheti, semmiképpen ne hagyja ki, olyan  „világraszóló lakodalom” érzése van az embernek előtte, közben és utána.

 

Megbízható, kedves, türelmes, jó helyismerettel, kapcsolatokkal rendelkező embernek ismertük meg Juditot, aki beszélte az anyanyelvünket és ez nem volt utolsó szempont a dolgok gyors lebonyolításában. A szervezésben is ügyes, a pontosság, megbízhatóság sugárzik belőle. Aki nem szeretne csalódni, és egy szuper élmény helyett tortúrákkal szembesülni, nem is választhat mást Vegasban, mint őt!

 

Dr. Szabadi Nóra & Dr. Palla Roland

Győr

bottom of page