top of page
Monika es Laszlo

Mónika & László
Las Vegas, 2015. május

Esküvő Las Vegasban

Esküvő Las Vegasban

Esküvő Las Vegasban

Esküvő Las Vegasban

Esküvő Las Vegasban

Esküvő Las Vegasban

Esküvő Las Vegasban

Esküvő Las Vegasban

Esküvő Las Vegasban

Esküvő Las Vegasban

Esküvő Las Vegasban

Esküvő Las Vegasban

Véleményünk a szolgáltatásunkról

 

 

Néhány mondatban összefoglalni azt a sok jót, ami történt velünk Las Vegasban igen nehéz...

 

Az az igazság hogy még mindig az élményekből táplálkozunk! Amikor eldöntöttük, hogy Las Vegasban fogunk összeházasodni, tudtuk hogy csak komoly utazási irodával fogjuk ezt szerveztetni. Így esett a választásunk egy utazási irodán keresztül a Worry Free Las Vegas Weddings-re, ezen belül Juditra.

 

Mivel sokat utazunk, az utazástól és a kinn tartózkodástól a minimális nyelvtudás ellenére sem féltünk, és mivel mi abban a különleges helyzetben voltunk hogy nyolcad-magunkkal tehettük meg ezt a kiruccanást, a biztonságérzetünk duplán megvolt!

 

Magától az esküvő szervezéstől azonban volt néhány félelmünk, hiszen csak a világ másik végén voltunk! Azonban Judit az utazás előtt megkeresett minket Wiberen, minden kérdésünkre megadta a biztonságot jelentő választ és minden kérésünkre tudott megoldást!

 

A megérkezésünk másnapján eljött értünk, segített a hivatali engedélyek intézésében, megmutatta előre a kápolnát, ahol a ceremónia történni fog, megszervezte nekünk a legtökéletesebb anyakönyvvezetőt. Az esküvő reggelén magyar nyelvű limuzin sofőrrel várt minket a szálloda bejáratában, végig velünk volt és tényleg nem győzzük hangsúlyozni, hogy minden, de MINDEN kívánságunkat kérésünket teljes mértékben teljesített, elintézett !!!

 

Így sikerült Vegasban csodálatos 5 napot eltöltenünk a barátainkkal. Olyan szinten felejthetetlen volt, hogy a mai napig küldözgetjük egymásnak a képeket és beszélünk a megélt élményekről!

 

A házassági anyakönyvi kivonatot és a kért fényképeket a megbeszéltek szerint időben, biztonságosan postai úton már meg is kaptuk tőle!

 

Ha még egyszer kezdenénk, akkor is csak Judit Haltomot bíznánk meg - a Worry Free Las Vegas Weddings tulajdonos-esküvőszervezőjét -, mert neki köszönhetjük életünk meghatározó élményének  problémamentes kitűnő lebonyolítását!!

 

Csak ajánlani tudjuk minden bizonytalankodó Vegast megcélzó párnak!!!

 

Puszi!

 

Budai László és Barta Mónika

Kecskemét

bottom of page