top of page

VALÓDI KALANDOK

Kaland
Las Vegas Este Jeep Túra
lv este jo1.jpg

Amikor a nap lemegy, Vegasban akkor kezdődik a buli! Ezen a Las Vegasi esti túrán keresztbe-kasul cirkáltok a világ legragyogóbb, legfényesebb játék és szórakoztató központjában.

Egy helyi, profi túravezető vesz fel benneteket a szálláshelyeteknél egy nyitott Jeeppel. Miközben a sivatagi szél fújja a hajad, ő elmeséli a város történetét, legendáit a gengszterekről, akik a kaszinók világát megalkották. Ellátogattok egy arany-ezüst ékszerboltba, majd a Las Vegasi esküvők központjába is, ahol a kápolna soron számos frissen esküdött házaspárt láthatsz az út mentén.

Megérkezve az óvárosba, leparkoltok a híres Fremont Street Experience-en. Itt öt tömbből álló fedett, kifeszített technológiájú képernyőn élvezheted a különböző előadásokat, magán show-kat.

Las Vegas főutcája a Strip, este mutatja meg magát igazán. A hotelek között elhaladva megtekinthetitek többek közt a Venetian, Caesars Palace, Mandalay Bay Resort, Mirage Hotel, Aria, the Wynn, Bellagio and Paris Las Vegas látványosságait is.

Mielőtt a városnéző túra véget ér, megnézitek a Bellagio Fountain egyik csodálatos vizi táncát.

A túra kiemelt pontjai:

  • Las Vegas Strip

  • Fremont Street Experience

  • Arany-ezüst ékszerbolt

  • Esküvői kápolnasor

  • Bellagio Fountain

 

A túra időtartama: 3 óra – este fél 7-től

 

A túra tartalmaz:

  • Személyes túravezetést nyitott Jeeppel

  • Belépőket

  • Hoteltől hotelig szállítást

Eldorado Canyon Lovas Túra
Eldorado_lovastura (2).jpg

Az Eldorado Canyon Las Vegastól kb. 1 órányira található a Colorado folyó mentén. Az ott élő város tulajdonosai és lakói abban bízva, hogy majd egyszer gazdagok lesznek, rengeteget dolgoztak azon, hogy ösvényeket vágjanak a sivatagi hegyek között. A lovaglótúra ezeken az ösvényeken keresztül vezet be majd Nelson városba, ahol a látogatók megtekinthetik a bányász várost és az ebben található kaktusz kertet.

 

Az utasokat autóbusszal (kis busz) szállítják arra a helyszínre, ahol a lovagló túra indul. Innen lovon mennek tovább, látogatás a kaktusz kertbe, majd ebéd piknik.

 

Ebben a programban nem szerepel magyar anyanyelvi kíséret, de külön kérésre biztosítunk.

 

A túra időtartama 6-7 óra szállodától szállodáig. Étkezést és belépőt tartalmaz.

bottom of page