top of page
Dori es Jozsi

Dóri & Józsi
Las Vegas, 2014. május

Véleményünk a szolgáltatásról

 

 

Az interneten böngészve találtunk rá a Las Vegasban élő Judit Haltom weboldalára, mely vegasi esküvők megszervezésével és lebonyolításával foglalkozik. Szimpatikus volt, hogy egy képet láttam a kapcsolattartó személyről és így máris tárcsáztam a megadott számot.

 

Mindig kétséges, hogy a világhálón megbízható céggel találkozik-e az ember, vagy olyannal, aki beszedi az előleget, aztán eltűnik a pénzzel, így hát – őszinte leszek – voltak kétségeim. De Judit hangja már az első pillanatban szimpatikus volt, tudtam, hogy Ő valóban ott él és ezzel foglalkozik, van helyismerete, jól tudja, hogy működnek ott a dolgok. Szóval engem meggyőzött, hogy egy vérbeli profi esküvő-szervezővel állok szemben. Így megbízást adtunk, neki.

 

Nagyon vártuk már a személyes találkozást. Judit pontosan a megbeszélt időpontban jött értünk, és vitt bennünket mindenhova a hivatalos ügyeket intézni, sőt még a személyes dolgaink elintézésében is a nagyon nagy segítségünkre volt. Az esküvőn is minden rendben volt; a hófehér gyönyörű limuzin percre pontosan jött, a kápolna tényleg nagyon szép és igényes volt, maga a szertartás pedig egy életre szóló élményt nyújtott. Egy szóval CSÚCS volt minden!

 

Ezt az érzést még megkoronázta a Judit által ajánlott fotós, aki fantasztikus ötleteivel, beállításaival gyönyörű képeket készített rólunk, amit a mai napig nézegetünk és gyönyörködünk benne; visszaköszönnek azok az élmények, hogy ott milyen szép volt, milyen jól éreztük magunkat.

 

De nem csak az esküvőnket szervezte meg, hanem az ottlétünk alatt számos más programot is – és azokban sem csalódtunk!

 

Judit személyében egy nagyon kedves, barátságos, segítőkész, aranyos barátra leltünk. Ha igazán profi Las vegasi esküvőn akartok részt venni, akkor Judit Haltom–ot kérjétek meg a szervezésre.

 

Nem fogtok csalódni!

 

Dr. Katics Dóra és Katics József
Pécs

bottom of page