top of page
Dori es Jozsi

Dóri & Józsi

Las Vegas, 2014. május

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Véleményünk a szolgáltatásról

 

 

Az interneten böngészve találtunk rá a Las Vegasban élő Judit Haltom weboldalára, mely vegasi esküvők megszervezésével és lebonyolításával foglalkozik. Szimpatikus volt, hogy egy képet láttam a kapcsolattartó személyről és így máris tárcsáztam a megadott számot.

 

Mindig kétséges, hogy a világhálón megbízható céggel találkozik-e az ember, vagy olyannal, aki beszedi az előleget, aztán eltűnik a pénzzel, így hát – őszinte leszek – voltak kétségeim. De Judit hangja már az első pillanatban szimpatikus volt, tudtam, hogy Ő valóban ott él és ezzel foglalkozik, van helyismerete, jól tudja, hogy működnek ott a dolgok. Szóval engem meggyőzött, hogy egy vérbeli profi esküvő-szervezővel állok szemben. Így megbízást adtunk, neki.

 

Nagyon vártuk már a személyes találkozást. Judit pontosan a megbeszélt időpontban jött értünk, és vitt bennünket mindenhova a hivatalos ügyeket intézni, sőt még a személyes dolgaink elintézésében is a nagyon nagy segítségünkre volt. Az esküvőn is minden rendben volt; a hófehér gyönyörű limuzin percre pontosan jött, a kápolna tényleg nagyon szép és igényes volt, maga a szertartás pedig egy életre szóló élményt nyújtott. Egy szóval CSÚCS volt minden!

 

Ezt az érzést még megkoronázta a Judit által ajánlott fotós, aki fantasztikus ötleteivel, beállításaival gyönyörű képeket készített rólunk, amit a mai napig nézegetünk és gyönyörködünk benne; visszaköszönnek azok az élmények, hogy ott milyen szép volt, milyen jól éreztük magunkat.

 

De nem csak az esküvőnket szervezte meg, hanem az ottlétünk alatt számos más programot is – és azokban sem csalódtunk!

 

Judit személyében egy nagyon kedves, barátságos, segítőkész, aranyos barátra leltünk. Ha igazán profi Las vegasi esküvőn akartok részt venni, akkor Judit Haltom–ot kérjétek meg a szervezésre.

 

Nem fogtok csalódni!

 

Dr. Katics Dóra és Katics József
Pécs

bottom of page