top of page

Ildikó & Tibor

Las Vegas, 2016. február

Ildikó és Tibor
mages by EDI_046

Véleményük...

 

A weboldalra egyszerű volt rátalálni, mivel a keresőmotor szinte az első találatra ezt oldalt hozta ki. Ez számomra azt jelentette, hogy a legtöbben erre az oldalra kattintottak rá. A weboldal tetszetős, funkcionálisan jól felépített, sok információval és a szolgáltatások teljes skálájával. Volt miből választani. A látottak alapján kedvező kép alakult ki bennem, melyet a skype-beszélgetés csak megerősített. Rövid kölcsönös bemutatkozás után konkretizáltuk az elképzeléseket, az egyéni kívánságokat.

A beszélgetés során számos hasznos információt kaptunk - ami az utazás megszervezése, szálláshelyek kiválasztásnál jól jött. Magyarországról nehéz elképzelni az ottani viszonyokat, a filmek sem adják vissza egy ott elő friss tapasztalatait, ami elsőre furcsának tűnhet, viszont időt/energiát spórolhat vele az ember. A beszélgetés után röviddel kaptunk egy személyre szabott tervezetet, amit tetszőlegesen lehetet módosítani. Tényleg, bárhol, bármi megoldható, ami kell. Az esküvő előkészületei (adminisztratív, fodrász, stb.) minden olajozottan ment, nem volt üresjárat. A hazai ügyintézési viszonyokon szocializálódott magyarként féltem az elején az ügyintézéstől, de ez a házasulandóaknak tényleg csak annyi, hogy ki kell tölteni egy oldalt és kész. A többit Judit elintézi neked. Minden akkor és ott kezdődött, ahol hónapokkal előtte megbeszéltük.

Kifejezetten tetszett a gmail-es pénzátutalási rendszer. Ez sajnos Magyarországon még kevésbé ismert, viszont annál gyorsabb. Nincs Pay-Pal tranzakciós díj, gyors és egyszerű. Juditot és szolgáltatását bárkinek ajánlom, aki azon töri a fejét, hogy Las Vegas-ban mondják ki a boldogító igent. Egyedi helyszín, minőségi szolgáltatás, profi fényképek, profi fodrász, de tényleg. Lehet, hogy az elején azt gondolod, hogy a fényképed nem sikerült, aztán meglátod a végén az eredményt.

Nem arról fog szólni az ott eltöltött néhány napod, hogy az esküvőt szervezed, hanem arról, hogy jól érzitek magatok, olyan élményekkel lesztek gazdagabbak, amiről hónapokig lehet mesélni. A háttérben a gépezet csendben forog... Las Vegas-t LÁTNI KELL.

 

Budapest, 2016-02-26 Kemény Tibor

 

 

 

bottom of page