top of page

Ildikó & Tibor
Las Vegas, 2016. február

Ildikó és Tibor
Esküvő Las Vegasban
Esküvő Las Vegasban
Esküvő Las Vegasban
Esküvő Las Vegasban
Esküvő Las Vegasban
Esküvő Las Vegasban
Esküvő Las Vegasban
Esküvő Las Vegasban
Esküvő Las Vegasban
Esküvő Las Vegasban
Esküvő Las Vegasban
Esküvő Las Vegasban
Esküvő Las Vegasban
Esküvő Las Vegasban

Véleményük...

 

 

 

A weboldalra egyszerű volt rátalálni, mivel a keresőmotor szinte az első találatra ezt oldalt hozta ki. Ez számomra azt jelentette, hogy a legtöbben erre az oldalra kattintottak rá. A weboldal tetszetős, funkcionálisan jól felépített, sok információval és a szolgáltatások teljes skálájával. Volt miből választani. A látottak alapján kedvező kép alakult ki bennem, melyet a skype-beszélgetés csak megerősített. Rövid kölcsönös bemutatkozás után konkretizáltuk az elképzeléseket, az egyéni kívánságokat.

A beszélgetés során számos hasznos információt kaptunk - ami az utazás megszervezése, szálláshelyek kiválasztásnál jól jött. Magyarországról nehéz elképzelni az ottani viszonyokat, a filmek sem adják vissza egy ott elő friss tapasztalatait, ami elsőre furcsának tűnhet, viszont időt/energiát spórolhat vele az ember. A beszélgetés után röviddel kaptunk egy személyre szabott tervezetet, amit tetszőlegesen lehetet módosítani. Tényleg, bárhol, bármi megoldható, ami kell. Az esküvő előkészületei (adminisztratív, fodrász, stb.) minden olajozottan ment, nem volt üresjárat. A hazai ügyintézési viszonyokon szocializálódott magyarként féltem az elején az ügyintézéstől, de ez a házasulandóaknak tényleg csak annyi, hogy ki kell tölteni egy oldalt és kész. A többit Judit elintézi neked. Minden akkor és ott kezdődött, ahol hónapokkal előtte megbeszéltük.

Kifejezetten tetszett a gmail-es pénzátutalási rendszer. Ez sajnos Magyarországon még kevésbé ismert, viszont annál gyorsabb. Nincs Pay-Pal tranzakciós díj, gyors és egyszerű. Juditot és szolgáltatását bárkinek ajánlom, aki azon töri a fejét, hogy Las Vegas-ban mondják ki a boldogító igent. Egyedi helyszín, minőségi szolgáltatás, profi fényképek, profi fodrász, de tényleg. Lehet, hogy az elején azt gondolod, hogy a fényképed nem sikerült, aztán meglátod a végén az eredményt.

Nem arról fog szólni az ott eltöltött néhány napod, hogy az esküvőt szervezed, hanem arról, hogy jól érzitek magatok, olyan élményekkel lesztek gazdagabbak, amiről hónapokig lehet mesélni. A háttérben a gépezet csendben forog... Las Vegas-t LÁTNI KELL.

 

Budapest, 2016-02-26 Kemény Tibor

 

 

 

bottom of page