top of page
Eszter es Robi

Eszter & Robi
Las Vegas, 2014. szeptember

Esküvő Las Vegasban
Esküvő Las Vegasban
Esküvő Las Vegasban
Esküvő Las Vegasban
Esküvő Las Vegasban
Esküvő Las Vegasban
Esküvő Las Vegasban
Esküvő Las Vegasban
Esküvő Las Vegasban
Esküvő Las Vegasban
Esküvő Las Vegasban

Véleményünk a szolgáltatásunkról

 

 

A hagyományostól eltérő, emlékezetes esküvőt szerettünk volna, így merült fel az ötlet: LAS VEGAS.

 

Hogyan lett az ötletből valóság és egy örök emlék? Eláruljuk...

 

1. lépés. A Google. A kulcsszavak: „esküvőszervezés Las Vegas”.  Így találtunk rá sok más cég mellett Judit Haltom cégének weboldalára.

 

2. lépés. Információszerzés és ajánlatkérés.

 

3. lépés. A kapott ajánlatok, információk értékelése, amely során a legfontosabb szempont számunka a magyar nyelvű segítség volt, mivel minimális angol nyelvtudással rendelkezünk.

 

Az érkező ajánlatok sajnos elkeserítőek voltak: számos cég kizárólag repülőjegy- és szállásfoglalással egybekötött esküvőszervezést kínált, de mi ezeket már korábban kiválasztottuk, lefoglaltuk. Más cégek kizárólag a ceremóniához biztosítottak volna magyar nyelvű asszisztenciát, az esküvő teljes megszervezése (pl. hivatal megkeresése, szükséges dokumentumok kitöltése stb.) a mi feladatunk lett volna, ami megfelelő nyelvtudás nélkül esélytelennek tűnt.

 

Judit cége már a weboldal alapján megfogott. Tetszett, hogy helyben nyújt szolgáltatást, és ami a legfontosabb, magyar nyelven. Tetszett, hogy a honlapon látunk fényképet róla, így nem egy arc nélküli emberrel egyeztetünk. Tetszettek az ajánlott szolgáltatások, amelyek nemcsak együtt, hanem külön-külön is rendelhetőek. Tetszettek a párokról készült fotósorozatok.

 

4. lépés. Döntés. Judit Haltomot választjuk. És hogy miért döntöttünk Judit mellett? Alkalmaztuk a szállásfoglalásnál bevált gyakorlatunkat, hogy az utazói képek, vélemények alapján döntünk. A weboldalon találtunk kis-videókat, amelyekben a párok elmondták véleményüket Juditról. Ez teljesen meggyőzött minket és minden kétségünket eloszlatta.A döntést követően felgyorsultak az események, Judittal telefonon és interneten keresztül is folyamatosan kapcsolatban voltunk. Mire Las Vegasba értünk, az esküvő elő volt készítve. Magyar nyelvű fodrász, sminkes, limuzinsofőr és fotós állt a rendelkezésünkre. Judit végig mellettünk volt és így minden gördülékenyen zajlott.

 

Az esküvő mellett Judit számos kirándulási lehetőséget is ajánlott, amelyek közül kicsit nehezen tudtunk választani. Végül egy egész napos kirándulás mellett döntöttünk a Hoover-Gáthoz és a Grand Canyonba. Nem bánjuk, hogy ezt a programot választottuk, mert ez tetszett a legjobban és örök emlék marad.

 

Az ott tartózkodás alatt csodálatosan éreztük magunkat, minden idegeskedés nélkül csak az élményekre tudtunk figyelni, mivel Judit levette a vállunkról a szervezéssel járó terheket. Mint megrendelő, erre számítottunk. Tehát, hogy a pénzünkért egy profin megszervezett esküvőt és kirándulást kapunk. Nem csalódtunk, sőt! Judit profi vendéglátónak is minősült, amivel kellemesen meglepett minket. Hamburgerezni vitt, segítséget nyújtott abban, hogy mit érdemes megnéznünk a látnivalók közül, és ajándékkal is meglepett, nemcsak az ott tartózkodás alatt, de hazajövetelt követően is.

 

Judit személyében egy profi esküvőszervezőt és egy nagyon lelkiismeretes embert ismertünk meg. Kapcsolatunk első pillanatától kezdve azt éreztük, hogy értünk van és a mi igényeink maximális kielégítése számára a legfontosabb feladat. Vállalási terjedelmén felül is mindenben a segítségünkre volt, bármilyen problémával is kerestük meg.

 

Bátran ajánljuk mindenkinek! Nem fogtok csalódni benne!

 

Kovács Eszter és Frei Róbert

Károlyfalva

bottom of page