top of page

Anita & Attila
Las Vegas, 2017. november

Véleményuk írásban

Az volt a vágyam, hogy Las Vegasban vegyem feleségül életem szerelmét, Anitát, de úgy hogy ő ne tudjon róla előre semmit, legyen ez az esemény egy csodálatos meglepetés számára. Természetesen a neten kezdtem keresgélni és itt találtam rá Judit honlapjára, ami attól vált kiemelkedővé minden más közül, hogy

 

1, Ő anyakönyvvezető,

2, Mindent magyar nyelven fog intézni, beleértve a szertartást.

 

Nosza felhívtam telefonon és néhány perc beszélgetést követően egyértelművé vált, hogy Ő az én emberem. Rendkívül szimpatikus és segítőkész volt. Amint vázoltam az elképzeléseimet, átvette a kezdeményezést, ötletek halmazát “zúdította” rám, így rövid idő alatt megvolt a helyszín, a fotós, (szintén egy magyar hölgy), mi több az esküvői ruha és virágcsokorról is gondoskodott.

Ami a legfontosabb, hogy anyakönyvvezetői státusza okán mindent elintézett - Anitának a lánykérés pillanatában kezdett derengeni, hogy mi is történik. Mindez Nelson Cityben, ami tökéletes, különleges helyszínnek bizonyult, pont olyannak amire gondoltam. Mondanom sem kell ezt is Judit javasolta.

 

A meglepetés tökéletesre sikerült - hála Juditnak. A menyasszony meglehetősen nehezen bekövetkező ocsudását követően, a történelem egyik legrövidebb jegyessége után, átöltözés a Judit által elővarázsolt gyönyörű menyasszonyi ruhába, majd a szépséges csokor is előkerült, és már meg is kezdődött a hivatalos szertartás. Eddigre már a velünk lévő baráti pár is kapott levegőt ( ők se tudták minek lesznek tanúi ) és a fotós aktív munkája mellett elhangoztak a hivatalos mondatok, megerősítések és hipp hopp házasokká lettünk nyilvánítva.

 

Minden úgy zajlott, ahogy megálmodtam és ez nem jöhetett volna létre Judit tökéletes, ötletdús szervezése nélkül. Ezt követően még rengeteg fotó készült,  és végül egy közös vacsorával zártuk a programot.

Judit ígérete szerint rövid időn belül postán megkaptuk tőle a hivatalos okiratot, fordítás, majd az itthoni anyakönyvi hivatali ügyintézés és máris honosítva van a házasság kötés.

 

Mindenkinek aki hasonló álmokat dédelget jó szívvel ajánlom ne pazarolja idejét keresgélésre, forduljon Judithoz és garantáltan nem fog csalódni.

 

Szeretettel

Kerekes Attila

Külön köszönet a fotósnak:

Életünk csodálatos eseménye volt az esküvőnk, az általatok javasolt különleges, nem hétköznapi helyszínen.

Az általad készített fotók tökéletesen adják vissza az összes momentumot, minden előtörő érzést a meglepetéstől az eszmélésen át a boldogságig. Hihetetlenül jól elkapott pillanatok és csodásan megkomponált képek váltják egymást, visszaadva a boldogság minden pillanatát. Újra és újra nézegetve a képeid ismételten átéljük a csodát.

Köszönjük a munkádat, az eredmény fantasztikus lett. Mindenkinek ajánlom, aki különleges, maradandó emléket szeretne, válasszon Téged, Titeket.

További hasonló sikereket kívánunk Neked!

 

Anita, Attila

bottom of page