top of page

Alexandra & Gábor
Las Vegas, 2022. május

Véleményük szolgáltatásunkról

Egy februári kirándulás alakalmával bukkantam rá az Esküvő Las Vegasban / Worry free Las Vegas Weddings weboldalra, amikor azt kutattam, milyen lehetőségek vannak Vegasban , ha egy egyszerű, zárt körű, mégis hivatalos esküvőt képzelünk el. 

Ez az oldal minden várakozásomat fölülmúlta. 

Letisztult, átlátható , egyértelmű  és magyar nyelvű , így a szakszavak és különböző nem mindennapi kifejezések is érthetőek voltak, nem lehet benézni semmit.  

Judittal először messengeren , majd telefonon beszéltünk, ami annyira worry free volt, hogy 75 perc alatt sikerült letisztázni mindent.  

Nyitott, kedves és segítőkész volt, sok szuper tippet kaptam. Kérdéseimre a véleményét nem erőltette egy pillanatig sem, a döntés mindig az enyém volt, több lehetőséget is felvázolt pl. ruhabérlés, élő virág vagy tűsarkú kérdésekben. Ittam a szavait. 

Már előre leszögezte, milyen profi stábbal dolgozik, de az ember csak azt hiszi el ugye, amit lát.... Nekem pedig  3 hónap múlva leesett az állam. Minden úgy volt, ahogy előre megmondta. 

Barátainktól tudom, hogy legalább 1 évvel az esküvő előtt elkezdődik a para. Végtelen todo listák, ruhapróba, sminkpróba , dekoràció, étel kiválasztása, sütike kóstolás, kiket hívjunk meg, mit szólnak majd stb... Ezzel szemben Judit, ha hétfőn tudta volna meg, hogy kipattant a fejünkbőll az ötlet, szerdára összerak nekünk mindent, hogy érezhessük a worry free életérzést, ha már Ő nem biztos, hogy érzi egy ilyen rövid határidővel.  

Rengeteg gondolkodási időt adott, de végül nem felejtette el a nyitott kérdéseket , kedvesen, tapintatosan visszakérdezett , hogy "na, hogy állunk?" bizonyos tételekkel. Büszkén írtam mindig, hogy már majdnem kész. 

Végig fogta a kezünket, intézkedett . Bár személyesen nem találkoztunk, de szívesen megölelgettem volna hálám jeléül, hogy anyánk helyett anyánk volt és végtelen őszinte szeretetével segített nekünk.

Edinának, a fotósunknak ugyancsak hálával tartozunk. Kényelmes kis szuperautójával furikázott minket az engedélyért , így nem kellett aggódnom, hogy 34 fokban a tömegközlekedésen leolvad a csodás sminkem.  Ő is érdeklődő volt és végtelenül kedves. Mi nem tartjuk fotogénnek magunkat egyáltalán, Ő mégis a legtöbbet hozta ki azokból a képekből... Már várom is, hogy végiglapozgassam .  Olyan profin hozta-vitte a felszerelését a stripen, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lett volna. Fotózásra született. 

 Többször elmondta , hogy Vegasban mennyire szeretik az esküvőket... Ezt mi is megtapasztalhattuk. Az emberek végtelenül kedvesek voltak, gratuláltak, köszöntek, nevettek, ünnepeltek. A saját boldogságuk és gondtalanságuk mellett nem esett nehezükre összemosolyogni, vagy odaszólni pár kedves szót...

Bárkinek örömmel meséljük majd ezt a feledhetetlen élményt, amiben részünk lehetett!  Ha pedig újra megcsinálhatnánk, semmit sem tennénk másként. Szeretettel ajánljuk mindenkinek, aki házasodna vagy újraházasodna! Hisz ez Vegas, baby! Itt bármi megtörténhet.  De vigyázni kell, mert ami Vegasban történik , nem biztos, hogy ott is marad. 

bottom of page