Miért éppen Vegas?

April 4, 2018

 

Attól a pillanattól kezdve, hogy a pár kitűzi az esküvő napját, felmerül a kérdés: hol tartsuk az esküvőt, és hová menjünk nászúra? 

Az elmúlt 4-5 év tapasztalata erőteljes emelkedést mutat a párok külföldi esküvő mellett való döntésében. Miért?

A döntést számos tényező befolyásolhatja, de a legjobb megközelítés mindig a párok eddigi beszámolóiból szűrhető le.

A legutóbbi 12 nálunk járt párból mind a 12 azt nyilatkozta, hogy hosszas fontolgatás és különféle számítások után egyértelművé vált számukra, hogy minden szempontból a legjobb megoldás a külföldi esküvő, azon belül is Las Vegas. Még azok a párok is akik 15 év után kívánták megújítani házasságukat Vegas mellet döntöttek.

A magyarázat valójában egyszerű és ésszerű: kaland, újdonság, különlegesség, praktikusan egybekötött esküvő és nászút.

Talán nem tekinthető önzőségnek a részükről az sem, hogy az évekig esküvőre gyűjtögetett pénzüket közös életük kezdetének legfontosabb pillanatainak eljövetelekor, majdnem teljes egészében saját magukra fordítják. A döntés meghozatala után sok esetben a család és a barátok egy része kicsit morcosan néz rájuk, ezért az ő igényeiket is kielégítve hazatérésük után a közvetlen családtagok és a barátok számára egy kis „After Party-t” rendeznek pár százezer forintos költségen, ahol beszámolnak élményeikről és kalandjaikról. Tapasztalatok szerint ez a legsértettebb hozzátartozókat és barátokat is „megszelídíti”.

Miért választja a jegyespár a las vegasi desztinációt?

Las Vegas nemcsak a világ szórakoztató központja, hanem az esküvők városa is.  Nevada állam statisztikája szerint a Las Vegasban kötött házasságok száma meghaladja az évi 120,000-et, tehát a havi 10,000-et. Az esküvői helyszínek sokasága végtelen, a szolgáltatás minősége átlagon felüli, a helyi és környékbeli látványosságok a legkülönfélébbek és valóban lenyűgöző élményt nyújtanak, valamint az árak tényleg nem magasak.

Egy kicsit az áraknál maradva; egy vegasi, egy hetes magas színvonalú, nászúttal egybekötött esküvő költsége minden esetben alatta marad egy hazai, közepes színvonalú, közepes létszámú esküvő, - és csak az esküvő – költségének. És akkor még nem számoltuk a nászutat – ami megint egy tetemes kiadás. Hosszas megfontolások után ez döntő érvnek bizonyult egy vegasi, nászúttal egybekötött esküvő mellet - a párok eddigi beszámolói szerint. 

A pár tehát valóban királyi párnak érzi magát ittléte alatt, és teljes mértékben tudatosul bennük, hogy ez csak róluk szól…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags:

Please reload

Kiemelt hozzászólások

Miért éppen Vegas?

April 4, 2018

1/2
Please reload

Újabb hozzászólások
Please reload

Please reload

Archive
Kövessetek minket
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
SD Wedding Director

KATALÓGUS 

LETÖLTÉSE
ITT