Nelli & Zoli

Las Vegas, 2012. október

 

Véleményünk a szolgáltatásról

 

 

Az interneten keresgéltünk olyan céget, amely Las Vegasi esküvők szervezésével foglalkozik. Magyar oldalakon kerestünk, mert láttunk már utazási cégek katalógusában ilyen lehetőségeket. Így találtam rá Judit oldalára teljesen véletlenül.

Voltak kétségeink a távolság miatt, mert személyesen már csak akkor találkoztunk, amikor Vegasba érkeztünk, addig csak telefonon beszéltünk. De bíztam Juditban és éreztem rajta azt, hogy mindent meg akar oldani. Mindig addig keresett a kérdéseivel, míg választ nem kapott, minden lehetőségnek utánanézett, amit csak kitaláltunk, és nem hagyta soha, hogy kicsússzunk az időből.

Annak ellenére, hogy személyes kontaktunk senkivel nem lehetett, - abból kifolyólag, hogy Judit Vegasban él - mellette döntöttünk, mert a legtesthezállóbb, az igényeinknek teljes mértékben megfelelő csomagot csak ő tudta ajánlani, és belegondoltam abba is, hogy Neki van helyismerete.

Amint találkoztunk és láttuk, hogy minden megvalósul, amit kértem, elszállt minden félelmem. Még vasalónőt is szerzett, ezt is megoldotta - teljesen hirtelen volt rá szükség, mert nem számítottunk rá, hogy ennyire gyűröttek lesznek a ruhák, mire Vegasba érünk.


Judit és kolléganője Zsuzsi végig törődött velünk, aranyosak voltak, mert szinte úgy izgultak, mintha az ő esküvőjük lenne. Minden profin meg volt szervezve, a fehér limuzintól kezdve, az esküvői csokron át, a legprofibb fotósig; le a kalappal! Volt már szerencsém az USA-ban élni, és tudom azt, mennyire más világ. Tudom, hogyan kezelik az embereket a hivatalokban és más helyeken. Sok mosolygás, de semmi több, mintha olyan nyelven beszélnék hozzájuk, amit nem értenek.

De Judit teljesen más :). Ő semmire nem mondott nemet, mindent megtett azért, hogy mi felhőtlenül élvezzük a szertartást és a többi programot. Mintha a sajátját szervezte volna; ez tetszett benne leginkább. Figyelt arra is, hogy a legkedvesebb összeadóhoz kerüljünk! Minden egyéb program is hibátlanul volt kivitelezve, egyikre sem volt panaszunk. Ha bármi kérdésünk volt, mindig elérhető volt és segített. Az esküvő után a Grand Canyon túra felejthetetlen élmény marad örökre.

Judit sok éves tapasztalatával mindent meg tud valósítani, amit a házasodni vágyók kívánnak, ezért tiszta szívvel ajánljuk Őt és csapatát bárkinek, aki felhőtlen esküvőt szeretne!

Kovács Kornélia és Vas Zoltán
Budapest